KALMAR

Två år till med Rydström för Kalmar FF

Kalmar FF:s lagkapten Henrik Rydström har ett kontrakt med Kalmar FF som sträcker sig över innevarande säsong. Nu när säsongen börjar lida mot sitt slut väljer Henrik och Kalmar FF att förlänga kontraktet med ytterligare två år vilket gör att Kalmar FF får behålla sin lagkapten till och med säsongen 2010.

Henrik som kom till Kalmar FF 1993 från moderklubben Listerby IK har i år gjort sin 15:e säsong i föreningen och har de senaste sju säsongerna spelat i stort sett samtliga a-matcher med Kalmar FF.

– Att det tagit lite tid för oss att få det här kontraktet klart har till stor del berott på helhetssynen där jag velat få med vissa delar som nu har löst sig. Vi har haft en bra dialog hela tiden och jag känner att föreningen uppskattar mig. Jag har aldrig haft någon ambition att vara någon annanstans än här och hade skrivit på för Kalmar FF även om vi legat i tvåan. Nu ser vi fram mot ytterligare två år av stora framgångar, säger Henrik Rydström till kalmarff.se.

Klubbchef, Svante Samuelsson säger att Rydström kommer att vara en central del av laget även fortsättningsvis och att det känns mycket glädjande.


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista