Lerkaka och Oskarshamn

Två olyckor på kort tid

Två personbilar, med sex personer i, krockade strax innan klockan 16 på Öland. En halvtimme senare var en motorcykel inblandad i en singelolycka på E22 utanför Oskarshamn.

Två personbilar har krockat vid Lerkaka på Ölands östra sida. Larmet kom in till Sos ett par minuter i fyra. Sex personer var inblandade, ingen av dem verkar ha fått allvarligare skador och ingen behövde föras till sjukhus. Olyckan tros ha berott på att den ena bilen fått punktering och kommit över på fel sida vägen.

En halvtimme senare, vid halv fem-tiden är en motorcyklist inblandad i en singelolycka på E22 vid södra infarten till Oskarshamn. Föraren fördes till sjukhus. Räddningstjänst säger att det dock inte verkar vara några allvarligare skador och att föraren var vaken hela tiden. Vägen var avstängd på platsen under räddningsarbetet och bärgningen av motorcykeln, vilket tog något mer än en halvtimme.

Simon Leijnse
simon.leijnse@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".