Peter Karlsson, till vänster, stannar i Dackarna
Speedway

Peter Karlsson stannar i Dackarna

Rutinerade Peter Karlsson stannar i Dackarna minst en säsong till. Kontraktet undertecknades på måndagen och Peter kommer därmed köra sin sjunde säsong för Dackarna 2010.

- Det var väl inte så mycket att fundera över, jag ville fortsätta i Dackarna så det var ett ganska enkelt val, säger Peter Karllson i ett pressmeddelande.

Peter har kört för Dackarna sedan säsongen 2004 så den kommande säsongen blir därmed den sjunde säsongen i klubben. Han har kört 100 seriematcher för Dackarna och kört in 966 poäng.

Han fyller 40 år i december men är fortfarande av högsta klass och blev så sent som förra veckan engelsk mästare med Wolverhampton.

- Det blir kanon att ha med Peter i nästa års Dackelag, säger Daniel Nelson som var med vid förhandlingarna med Peter.

- Vi var väl båda ganska klara med hur vi ville ha det upplagt och det visade sig att vi var helt inne på samma linje, så det var inte mycket att tveka på säger Dackarnas Klubbchef Jörgen Kling.

Peter Karlsson är därmed förare nummer två som presenteras inför säsongen 2010. Tidigare har Fredrik Lindgren skrivit på ett nytt avtal med Dackarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".