Hans Andersen är revanchsugen inför 2010
Speedway

Hans Andersen rejält revanchsugen

Danske Hans Andersen har haft en tung säsong 2009 men är fylld med revanchlust inför nästa år. Han kommer satsa på hel säsong i England och i Polen men vet ännu inte i vilka klubbar men att han ska köra för Dackarna är säkert.

Hans Andersen säsong 2009 blev inte vad han tänkt.

Han lyckades inte köra till sig en plats bland de åtta första i GP-serien, hans svenska klubb Dackarna åkte ur slutspelet redan i kvartsfinal och hans polska klubb Gdansk åkte ur högsta serien. Han valde först att inte köra i England men ändrade sig sedan men utan att få tillräckligt många matcher för att bli så bra som han hoppats.

Till nästa säsong blir det ett annat upplägg med full satsning i England men han vet ännu inte i vilken klubb och troligen ny klubbdress i Polen hod något lag i Ekstraliga. Han kan också komma att byta lag i Danmark.

Det enda han är säker på är att köra även nästa år i Dackarna i Sverige och att via permanent wildcard i GP-serien etablera sig i världstoppen igen. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".