Kalmar FF

Trotjänare ger plats åt nyförvärv

Kalmar FF testar den här veckan två anfallare från Tanzania. De båda som fanns med på dagens träning spelar i Tanzanias landslag. Utöver det utannonserade att Lasse Johansson slutar i KFF så tackar också Tobias Carlsson och Mikael Eklund för sig.

Nu står det också klart att Kalmar FF inte förlänger kontraktet med trotjänare Tobias Carlsson. Tobias Carlsson kommer avtackas i samband med säsongens sista hemmamatch mot Malmö FF idag tillsammans med Lasse Johansson och Mikael Eklund som också lämnar FF.

Kalmar FF har nyligen avslutat träningen inför säsongens sista hemmamatch som spelas Malmö FF på tisdagen. Med på träningen fanns två spelare från Tanzania som testas under veckan. Båda är anfallare och spelar i Tanzanias landslag.

I samband med matchen kommer tre trotjänare i Kalmar FF att avtackas förutom Lasse Johansson och Mikael Eklund även Tobias Carlsson som därmed spelat sin sista match i FF enligt klubbens hemsida.

Hur det går i matchen kan du höra i sportextra från klockan sju eller matchen i sin helhet här på nätet via sr.se/kalmar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".