Västervik/Färjestaden/Nybro/Kalmar/Torsås

Fler grova misshandelsfall i länet

Flera fall av misshandel, några av dem grova, rapporterades till polisen under natten mellan fredag och lördag. Bland annat är två 16-åriga tjejer misstänkta för en misshandel av en 15-årig flicka i Torsås.

Misshandeln skedde utanför sporthallen i Torsåsvvid halvtiotiden på fredgskvällen. En 15-årig tjej blev då misshandlad av två andra tjejer i 16-årsåldern. De båda misstänkta tjejerna omhändertogs av polis och de är förutom misshandeln även misstänkta för ringa narkotikabrott.

En yngre man fick skärskador i ansiktet i samband med en grov misshandel vid Åhmans i Västervik vid fyratiden natten mot lördag. Polisen söker där vittnen till den händelsen.

En kvinna och en man misshandlade vid Ladan i Färjestaden vid midnatt. En person har gripits misstänkt för den misshandeln.

Vid samma tidpunkt, midnatt, blev en 19-årig man slagen och sparkad av två jämnåriga män utanför Palace i Kalmar. 19-åringen fick slag mot bland annat ansiktet.

Och i Nybro blev en yngre man misshandlad i ansiktet av en annan man i 30-årsålden inatt. Gärningsmannen har identifierats av polisen. Den misshandlade blev inte allvarligt skadad.

SR Kalmar
nyheter.kalmar@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista