Fanny Löv och Hedda Axelsson var på slottet för att vara med på audition. Foto: Anders Nyberg
Kalmar

Audition för hemlig sommarpjäs

För två år sedan var det Lånta fjädrar och förra året Svensson Svensson. Vad det blir på Krusenstiernska gården i Kalmar i år, är fortfarande hemligt, men på tisdagen hölls det en audition för sommarens pjäs.

Det man vet om pjäsen är att det är en gammal populär pjäs som skrivits om, och att det är samma gäng som stod bakom lånta fjädrar, alltså Peter Dalle, Robert Gustafsson och Susanne Reuter.

Den 23 november avslöjas det vad det blir för pjäs och vilka som får en roll i pjäsen. Och hur det går, hör du självklart här i Sveriges P4 Kalmar.

I sommar är det alltså återigen dags att upprepa succén på Krusenstiernska gården i Kalmar. Exakt vad det blir för uppsättning är fortfarande hemligt. Det man vet är att det är en gammal populär pjäs som skrivits om, och att det är samma gäng som stod bakom Lånta fjädrar som också spelar i år, alltså Peter Dalle, Robert Gustafsson och Susanne Reuter.

Anders Nyberg
anders.nyberg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".