1 av 2
Patric Enqvist, Ove Johansson och Roland Johnson presenterar bokningen med det amerikanska bandet Beach Boys. Foto: Anders Nyberg
2 av 2
Målilla

Helt klart med Beach Boys-konsert

Det som SR Kalmar kunde avslöja i onsdags, att Beach Boys kommer att spela i Målilla till sommaren, blev idag offentligt.

Idag står det idag officiellt helt klart att Beach Boys spelar i Målilla i sommar. Vid en presskonferens på fredagsmorgonen offentliggjordes att världsbandet gör en spelning på Målilla Motorstadion i sommar. Patric Enqvist eventkordinator för Dackarna Speedway säger att det är ett perfekt val för dem.

- Personligen har det ju varit en favorit till mig sedan jag varit en sju, åtta år. Det här arbetet med kontraktskrivandet har varit lite knepigt, för man måste ju fjärma sig från sådana känslor och se kritiskt på allting.

Bandet står på scen i Målilla 3 juli, och redan igår kunde man se på internet att biljetterna skulle komma att släppas till evenemanget.

- Alla signaler tyder på att det finns ett stort intresse för att se Beach Boys i Målilla.

Anders Nyberg
anders.nyberg@sr.se

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista