Peter Dalle, Robert Gustavsson och Suzanne Reuter under repetitionerna av Lånta fjädrar 2007. Foto: Maja Suslin / Scanpix
Kalmar

Julia spelar i Zpanska flugan

När Zpanska flugan spelas i Krusenstiernska trädgården i sommar får de redan bestämda skådespelarna Peter Dalle, Robert Gustafsson och Susanne Reuter lokal förstärkning. Julia Sallander Hjärtstrand från Kalmar spelar med för tredje året i rad.

Julia har fått en roll som nummerflicka, en roll hon hade i Lånta fjädrar 2008. I Svensson Svensson spelade hon servitris och i år blir hon åter nummerflicka och dessutom ska hon ha en mindre roll som ännu inte är klar.

Hon har utöver detta arbetat på Astrid Lindgrens värld i åtta säsonger, spelat rockopera och är sångerska i glamrockbandet Glitzy Glow.

Den andra regionala skådespelaren är Ronny Träff från Växhl. Han är far till Daniel Träff som sågs i Svensson Svensson 2009.

Andra bekanta ansikten från tidigare uppsättningar på Krusenstiernska teatern är Dramatenskådespelaren Per Svensson och Ewa Roos.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".