Ulla-Carin Lindquist är död

Rapports tidigare nyhetsankare Ulla-Carin Lindquist avled på onsdagen efter en längre tids sjukdom. Hon fick 2003 diagnosen als, en obotlig sjukdom som bryter ner de motoriska nervcellerna och gör att musklerna förtvinar. På onsdagskvällen sänder SVT som planerat en dokumentär om Ulla-Carin Lindquist och hennes sjukdom, gjord av hennes kollega Andreas Franzén. - Hon höll ut i det längsta för att hon ville verkligen att programmet skulle sändas. Vi gör det utifrån hennes och familjens önskan, säger Andreas Franzén till TT.

På onsdagskvällen sänder SVT som planerat en dokumentär om Ulla-Carin Lindquist och hennes sjukdom, gjord av hennes kollega Andreas Franzén. - Hon höll ut i det längsta för att hon ville verkligen att programmet skulle sändas. Vi gör det utifrån hennes och familjens önskan, säger Andreas Franzén till TT 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".