I startgroparna för speedwaypremiär i länet

Kalmar läns båda elitserielag i speedway är nu beredda inför hemmapremiärerna på tisdag nästa vecka då Västervik möter Vetlanda och Målillas Luxo Stars kör mot Rospiggarna. På båda arenorna har ombyggnader och förändringar gjorts och Lennart Andersson i Västerviks ledning säger att i Västervik är stämningen nu god igen, sedan man fått ny organisation och ordning på det mesta - och han räknar med att Västervik ska bli bästa laget i Småland. Jörgen Kling sportchef i Luxo Stars säger att allt är på plats nu på arenan i Målilla inför elitseriestarten, o han räknar med stor publik framöver - och segrar.

Han räknar med att Västervik ska bli bästa laget i Småland. Jörgen Kling sportchef i Luxo Stars säger att allt är på plats nu på arenan i Målilla inför elitseriestarten och han räknar med stor publik framöver och segrar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista