Ny uppvaktning av Lönnkvist om norra länet

Idag träffade representanter för regionförbundet och Västerviks kommun på nytt Ulf Lönnkvist för att diskutera de insatser som norra länet vill ha för att dämpa krisen efter en nedläggning av Electroluxfabriken. Nått nytt konkret framkom inte idag säger Håkan Brynielsson regionförbundet till P4 Kalmar.

Det här var ett arbetsmöte där vi fortsatte diskutera projekt, som gäller infrastrukturen, utbildningar och statlig lokalisering.. När de första beskeden kommer från regeringen vet jag inte, men förhoppningsvis under våren säger Håkan Brynielsson. Kanske Ulrika Messing säger nått när hon kommer till partiets distriktsmöte här i länet 15 maj, säger Håkan Brynielsson. Och i nästa vecka så kommer Ulf Lönnkvist till Västervik för att under två dagar på ort och ställe gå djupare in på de projekt och insatser som kommunen nu kämpar för.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista