Arkivbild: Nick Näslund/SR
Kalmar län

Stökig natt i länet

Polisen rapporterar om en mycket stökig natt i hela länet. Det har varit många omhändertaganden på grund av fylleri. Dessutom har det förekommit ett flertal fall av misshandel på flera håll i länet och flera personer har gripits.

Två män sitter anhållna misstänkta för grov misshandel och misshandel av en 28 årig man på Harrys i Kalmar. Den misshandlade fick en flaska i huvudet och slag mot kroppen.

I Västervik har två män utsatts för grov misshandel vid två seprata tillfällen under natten. Båda hade slagits ner av flera personer som sparkar och slagit och även vid något av tillfällena använt påkar.

En 21-årig man sitter gripen i Kalmar misstänkt för olaga hot och misshandel. Han ska ha slagot och hotat sin 18-åriga flickvän till livet.

Två personer greps inatt vid Oskarshamns sjukhus misstänkta för stöld. De ska ha stulit kopparrör vid en byggarbetsplats.

En man i 40-årsåldern hämtades inatt in till polisen i Kalmar och ska förhöras när han nyktrat till misstänkt för grov kvinnofridskränkning av sin sambo. Det ska ha pågått misshandel mot kvinnan under en längre tid.

En man sitter anhållen sedan igår i Västervik misstänkt för kvinnofridsbrott.

Dessutom har det varit stökigt på flera håll och i många personer har omhändertagits på grund av fylleri. Bland annat ett flertal i Hultsfred där det var ett arrangemang vid Metropol.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".