KALMAR

Familjen söker försvunnen 23-åring via internet

En 23-årig man försvann från sitt hem i Kalmar vid 19-tiden på måndagskvällen. Familjen har bland annat gjort en Facebooksida på internet för att försöka hitta honom.

Polisen pejlade 23-åringens mobiltelefon på måndagskvällen och hittade den i Alvesta, men de hittade inte mannen där.

– Vi har gjort efterforskningar och pratat med hans föräldrar som senast såg honom 19.20 och när vi pejlade hans mobiltelefon såg det ut som att han befann sig i Alvesta. En patrull är på väg från Kronobergspolisen för att söka efter honom, sade Catarina Karlsson, vakthavande befäl vid Kalmarpolisen, vid 22-tiden på måndagskvällen.

Vid 01-tiden natten mot tisdagen hade man ännu inte hittat mannen och polisen vid Kronoberg sa att man slutat pejla mannens mobiltelefon, eftersom ärendet inte kändes tillräckligt akut.

Mannen var vid försvinnandet klädd i en ljusgrå v-ringad tröja, mörkgrå byxor, mörkblå skor och en armégrön väska, enligt hans systers efterlysning på Twitter.

Systern har även gjort en Facebooksida där flera personer över hela landet har skrivit meddelanden till 23-åringen som lider av en allvarlig depression.

Om du vet något eller tror dig ha sett honom kan du höra av dig till polisen på telefon 114 14.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".