fotboll Division 2

Lindsdal mållösa hemma mot jumbon

2:04 min

Det fortsätter att gå tungt för Lindsdal i fotbollens division 2. Helt mållöst blev det på Fjölebro då hemmalaget tog emot gästande Nike.

På förhand såg det ut att vara en tämligen passande uppgift för det gulsvarta hemmalaget från Lindsdal. Nike låg nämligen inför matchen sist i tabellen, det enda laget som därmed låg bakom LIF som inför dagens match hade plockat ihop en pinne mer än gästerna.

Ängslig start

Den första halvleken påminde publiken om att det verkligen var två bottenlag som mötte varandra på ett blåsigt Fjölebro. Väldigt avvaktande spel med många felpass och så gott som inga klara målchanser överhuvudtaget. Jacob Pettersson borde dock givit sitt hemmalag ledningen då han i mitten av den första halvleken slet sig fri men inte lyckades placera bollen bättre än att den landade mitt i famnen på Nikes målvakt.

Mållöst trots en man mer

Tidigt i den andra halvleken fick sen Lindsdal se sig bli givna en strålande möjlighet att bärga säsongens andra trepoängare som ju hade varit så viktig. Nikes lagkapten och mittfältsmotor drog nämligen på sig sitt andra gula kort redan tio minuter in i den andra halvleken och Lindsdal fick därför spela med en man mer i nästan hela den andra halvleken. Chanser skapades åt båda hållen efter utvisningen och framförallt en rad inläggs och fasta situationer borde resulterat i ett segermål för något utav lagen. Så blev dock alltså inte fallet utan utebliven målskörd innebar delad poäng och en fast förankring i botten av tabellen för båda lagen. Nike kvar som jumbo och Lindsdal som nästjumbo även efter dagens möte.