fotboll Division 2

Madesjö kryssade oväntat

Madesjös fotbollsdamer har ju inlett säsongen på bästa tänkbara sätt och inför dagens hemmamatch mot Habo var det inte många initierade som tvivlade på att seriesuveränerna skulle göra processen kort med gästerna. Så blev dock inte fallet för matchen slutade mållöst 0-0.

Storfavortier på förhand

Madesjö såg på förhand enligt tabellpositionerna ut att gå en lugn och trivsam lördagseftermiddag till mötes i solen på Madesjövallen. Hemmalaget och tillika serieledarna gästades av Habo som bara hade mäktat med att plocka in två poäng på de inledande fyra matcherna till skillnad från serieledande Madesjö som inför dagens drabbning stod på maximala tolv poäng och 17-3 i målskillnad.

Mållöst

Inga matcher avgörs ju som bekant på förhand och inte heller denna matchen, tvärtom så bjöd de nederlagstippade gästerna på ett ordentligt motstånd som räckte ända in till målsnöret. Inga mål överhuvudtaget för något utav lagen skulle göras på Madesjövallen och mycket överraskande så kom Madesjös första poängtapp för säsongen på hemmaplan mot Habo.