Division 2

Lindsdal vann stort och leder serien

Det var ett hemmalag i form av Lindsdals IF på ett soligt Fjölebro konstgräs som på förhand sågs som favortier i mötet mot Lörby under lördagen. Detta favoritskap förvaltades också på bästa sätt när man fullkomligt körde över gästerna med hela 6-1.

Favoriter på förhand

En väldigt positiv inledning på säsongen för Lindsdals damer i sin division 2-serie spåddes av allt att döma att få en lika positiv fortsättning idag då serietvåan LIF på sitt konstgräs hemma på Fjölebro IP tog emot Lörby som inför matchen bara tagit 4 poäng på lika många matcher.

Storseger med 6-1

Efter en relativt jämn första halvlek där hemmalaget chockstartade med en 2-0ledning redan efter 10 minuter men där gästerna kunde reducera innan paus så var det sedan i andra halvlek dags för hemmalaget att visa vilka som ägde mest kvalitet. Genom bland annat två mål av Josephine Larsson så kunde hemmalaget Lindsdal fullständigt köra över gästande Lörby med segersiffror som tillslut landade på 6-1. Segern innebär att Lindsdal nu toppar tabellen före Madesjö men på samma poäng som Nybro-laget.