Ljungheden blir Watts nya arbetsplats. Foto: Janne Rindstig/Sveriges Radio
Speedway elitserien

Watt klar för Västervik

Västervik speedway har gjort klart med sitt första nyförvärv inför 2012. Det är rutinerade David Watt som värvas från Valsarna dessutom har kontrakten förlängts med Nicolai Klindt och Chris Harris. Med gästkontrakt inkluderat har Västervik sju förare klara inför nästa säsong. 

Västervik speedway fortsätter förlänga kontrakt med nyckelförare från den gångna säsongen trots att den höll på att sluta med nedflyttning till allsvenskan.

Senast i bunten av förlängda kontrakt tillhör danske Nicolai Klindt som stannar minst ett år till precis som engelsmannen Chris "Bomber" Harris. Tidigare har även Tomasz Jedrzejak och Peter Ljung givit klartecken till att köra även 2012.

Den förste nye ordinarie föraren att skriva på för Västervik inför 2012 blev David Watt från Australien. 33-årige Watt har tidgare kört för bland andra Lejonen, Vargarna, Masarna och senast i Valsarna.

I och med Watt, Harris och Klindts påskrifter återstår två platser att fylla i truppen för Västervik

Västerviks förare 2012

Peter Ljung
Tomasz Jedrzejak
Nicoali Klindt
Dave Watt
Chris Harris
Daniel King
Jurica Pavlic

Gästförare:
Mikael Max
Pontus Aspgren

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".