Håkan Juholt. Foto: Leif Johansson/Sveriges Radio
Oskarshamn

Oskarshamn sista stoppet för Juholt

Håkan Juholt avslutar sin turné i Oskarshamn
1:11 min

Med otaliga möten runt om i landet har Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt försökt lägga frågan om hans bostadsersättning bakom sig, Från Skåne till Norrland har han berättat om vad som hänt och hur han vill att partiet ska gå vidare efter den debatt som blev. Den här turnén kommer att avslutas i Oskarshamn säger Håkan Juholt.

--Jag har tänkt avsluta min turné i Oskarshamn i julveckan, säger Håkan Juholt,

Under sin turné har han besökt orter i hela landet för att försöka få till en nystart för paritet, och slippa att hela tiden prata om det som hänt.

– Jag får tala om satsningar på skolan hur vi vill bekämpa arbeslösheten, jag får verkligen prata politik med alla människor jag möter.

Men helt kommer inte frågan att försvinna.

-- Jag kommer att gliringar livet ut. Det här kommer klistras på mig. Men jag märkte igår när jag gick på kulturnatten i Oskarshamn att många som sa att de tyckte jag uppträtt starkt och inte vikt ner mig

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".