Speedway

Biljetter släppta till GP

Redan nu går det att säkra biljetterna till den GP-tävling i speedway som körs i Målilla i september nästa år. De fyra svenskarna Andreas Jonsson, Fredrik Lindgren, Antonio Lindbäck och Peter Ljung är några av de som kör i nästa års grand prix tävlingar.

Målilla är en av de populäraste GP-banorna bland förarna och VD:n på BSI Speedway Paul Bellamy medger att det är svårt att välja ut en favorit till segern.

– Jonsson, Lindgren, Kenneth Bjerre och Hans Andersen har alla mycket erfarenhet av G & B Arena och gillar att köra där, med det är svårt att hitta en förare som har något negativt att säga om banan i Målilla, säger han i ett pressmeddelande.

Nästa år blir speciellt i Målilla. Förutom GP-tävlingen kommer både Race-off och Lag-VM finalen att köras i de småländska skogarna.

– Tillsammans med alla våra ideellt arbetande funktionärer jobbar vi redan hårt för att säkerställa att evenemangen blir stora succéer och jag är övertygad om att vi kommer leverera tre underhållande kvällar i den internationella speedwaykalendern, såger Ove Johansson som är ordförande i Målilla Motorklubb i ett pressmeddelande.