kalmar län

Flera olyckor efter rattfylla

Flera personer har fått föras till sjukhus det senaste dygnet efter trafikolyckor. Och det verkar som att många har kört rattfulla ute på vägarna i länet. Bland annat fördes en person till sjukhus med allvarliga skador efter en olycka utanför Torsås där en av förarna misstänks för alkohol- eller drograttfylla.

Det var vid halvsjutiden igår kväll som en person fick tas till sjukhuset i Kalmar med allvarliga skador efter en kollision mellan två personbilar utanför Torsås. Och där finns det misstanke om att en av förarna var alkohol- eller drogpåverkad. Båda bilarna fick bärgas från platsen.

Vid Trollstigen i Mörbylånga åkte en bil med fyra personer i nerför en slänt igår och två personer fick föras till sjukhus. Föraren misstänks för rattfylla.

Dessutom misstänks ett par personer för rattfylla efter att ha blivit stoppade av polisen, den ene kom körande vid Strandtorp på Öland, den andre på Breviksvägen i Västervik.

Vd tretiden i natt körde en bil av E22an vid Resby utanför Kalmar, två personer i bilen fördes till sjukhus med lindriga skador, där var det inte rattfylla utan halka som var orsak till olyckan.