Fotboll

Kalmar FF hoppas på fullsatt

1:22 min

Kalmar FF:s hemmapremiär mot AIK verkar bli en riktig publikfest. Biljetterna till matchen säljer bra enligt Jeanette Fagerlund som är biljettansvarig hos Kalmar FF. Förhoppningen är att publikrekordet från förra årets hemmapremiär ska slås.

Biljetterna till Kalmar FF:s hemmapremiär på annandag påsk mot AIK säljer.

– Det ser väldigt bra ut i dagsläget och försäljningen är i full gång, säger Jeanette Fagerlund som är biljettansvarig hos Kalmar FF.

Siktar på publikrekord

I dagsläget så har det sålts runt 8 500 biljetter och försäljningen fortsätter att rulla på. Förhoppningen nu är att det kommer att sättas ett nytt publikrekord.

– Det hoppas vi väl i alla fall. Vi har en kampanj ihop med marknadsavdelningen där vi försöker slå publikrekordet från förra hemmapremiär, säger Fagerlund.

Intresse från huvudstaden

I fjol var det Djurgården som kom på besök i hemmapremiären, när publikrekordet på 11 852 personer sattes. I år är det ett annat Stockholmslag, AIK, som kommer till Kalmar i premiären och det är en del tryck från huvudstaden.

– Vi har hört att det är en hel del bussar som kommer därifrån och de har aviserat att det kommer runt tusen personer, säger Fagerlund till P4 Kalmar.