Fotboll

Skadad trio tillbaka i Kalmar FF

Frånvarolistan i Kalmar FF förändras men är lika lång som senast inför söndagens match mot Djurgården.  Papa Diouf, Paulus Arajuuri och Ludvig Öhman är spelklara igen men en annan trio är nya på listan över spelare som inte kan vara med.

Papa Diouf är redo för allsvensk debut och mittbackarna Paulus Arajuuri och Ludvig Öhman är alla tre redo för spel igen men i gengäld saknas en annan trio jämfört med matchen mot Gefle. Rasmus Sjöstedt, Kristoffer Fagerkrantz och Jonathan McDonald kan inte vara med mot Djurgården på grund av sjukdomar och skador.

– Vi står inför en ny intressant match där vi behöver göra en taktiskt bra insats och spela med mycket energi säger Nanne Bergstrand till klubbens hemsida

Truppen mot Djurgården:
Petter Wastå, Markus Thorbjörnsson , Liridon Leci, Erik Israelsson, Paulus Arajuuri, Henrik Rydström, Sebastian Andersson, Abiola Dauda,  Emin Nouri, Jörgen Skjelvik, Daniel Mendes , Johan Bertilsson, Archford Gutu ,  Melker Hallberg, Tobias Eriksson, Papa Diouf, Ludvig Öhman, Måns Söderqvist, Etrit Berisha

Matchen börjar 15.00 och sänds i sin helhet via www.sverigesradio.se/kalmar eller som en del at sportextra i P4

källa: Kalmar FF:s hemsida

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".