Filip Fransson och Daniel Gustavsson. Foto: Målilla bandy.
Bandy

Målskyttar till Målilla bandy

Målilla bandy har skrivit kontrakt med två skarpskyttar som tillsammans gjorde drygt 60 mål i bandyettan i vintras. Det är Daniel Gustavsson som närmast kommer från Skirö/Nävelsjö och dessutom har snart 20-årige Filip Fransson bestämt sig för att byta från Öjaby till Målilla.

Två av bandyettans främsta poänggörare har bestämt sig för att spela för Målilla bandy nästa säsong.

28-årige Daniel Gustavsson har flera säsonger spelat en viktig roll i Skirö/Nävelsjös offensiv och var tvåa i seriens poängliga i vintras.

Vann SM-guld

Snart 20-årige Filip Fransson som var med och vann SM-guld i J20 med Vetlanda 2011 men gjorde drygt 30 mål för Öjaby i vintras.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera Daniel och Filip som nyförvärv i Målilla Bandy. De kommer att tillföra den spetskompetens och vinnarinstinkt som så väl behövs för att lyckas i en lång serie, säger Målilla bandys Linus Johansson i ett pressmeddelande.

"Klassförvärv"

– Det här är två riktiga klassförvärv där vi ser Daniel som en komplett spelare med bra ledaregenskaper. Hans näsa för mål är välkänd, men det är också en spelare som ofta slår den avgörande passningen.

– Filip Fransson har också han en enorm kapacitet med ett fruktat skott som sin allra bästa egenskap. Här kan det smälla från vilken vinkel som helst!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista