1 av 4
Hells Angels gård i Härtsöga utanför Karlstad. Foto: Jonatan Björck/Sveriges Radio.
2 av 4
Skylten som berättar vem som huserar på gården i Härtsöga. Foto: Jonatan Björck/Sveriges Radio.
3 av 4
Polisen i Värmland slog till tidigt imorse. Till sin hjälp hade man nationella insatsstyrkan. Foto: Jonatan Björck/Sveriges Radio.
4 av 4
Polisbil vid HA:s gård i Härtsöga. Foto: Jonatan Björck/Sveriges Radio.
Smedby/Värmland

Nationella insatsstyrkan slog till mot HA

Polisen fortsätter att slå till och genomföra husransakningar hos mc-gänget Hells Angels lokaler runt om i landet efter att 17 män med kopplingar till klubben häktas efter ett brutalt överfall hos en klubb i Kalmar. Tidigt på morgonen slog polisen i Värmland till mot Hells Angels klubblokal i Härtsöga, men tillslaget har ingen koppling till attentatet i Smedby utanför Kalmar.

Polisen fortsätter att göra husrannsakningar på platser med kopplingar till Hells Angels.

Tidigt idag på morgonen så slog polisen i Värmland till mot ett flertal adresser för att komma åt grov ekonomimsk brottslighet. Hells Angels klubblokal i Härtsöga utanför Karlstad var en av platserna som det gjordes tillslag mot.

Enligt polisen har ett antal personer gripits. Även Skattemyndigheten, Ekobrottsmyndigheten, Kronofogdemyndigheten och polisens så kallade aktionsgrupp i Bergslagen deltog vid insatsen.

Polisen har kallat till en pressinformation klockan två där de ska berätta mer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista