Löttorp

Husbil har kört in i träd på Öland

Det var ett stort räddningspådrag på Öland runt lunch. Detta efter att en husbil körde in i ett träd i närheten av Löttorp på Öland. Enligt polisen i Kalmar så fanns det tre personer i bilen och en av personerna, en pojke i 4-års åldern satt med benet fastklämt i över en timme innan räddningstjänsten fick loss honom.

Det var vid lunchtid som en husbil, med tre personer i, körde av vägen väster om Löttorp i närheten av Alvedsjö på Öland och in i ett träd.

En pojke fick benet fastklämt vid olyckan och fick sitta fastklämd i över en timme efter olyckan innan räddningspersonalen kunde få löss honom. Att det tog extra lång tid berodde på att Räddningstjänsten inte hittade till olycksplatsen, eftersom de hade fått fel angivelse på plats när larmet gick.

Pojken, som är i 4-års åldern, fick föras med ambulans till sjukhuset i Kalmar men enligt uppgifter ska han inte vara allvarligt skadad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista