Foto: Anna Rydén/Sveriges Radio
Fotboll

Etrit Berisha siktar på premiären

KFF-målvakten Etrit Berisha fick positiva besked när han på torsdagsförmiddagen fick sitt ömmande knä undersökt. Röntgen visade ingenting och nu talar allt för att den albanske landslagsmålvakten är redo när Kalmar FF premiärspelar på påskdagen.

När P4 Kalmar fick kontakt med Kjell Svensson, sjukgymnast i KFF var han positiv.

– Det ser ganska bra ut när det gäller Etrit Berisha. Röntgen i dag på förmiddagen visade ingenting.

De närmsta dagarna kommer att avgöra om KFF:s albanske målvakt kommer till spel.

– Nu ska han vila idag och träna imorgon och efter det får vi ett besked om hur det känns, men det ser som sagt positivt ut och allt talar för att han är spelklar i premiären, säger Kalmar FF:s sjukgymnast Kjell Svensson till P4 Kalmar.

Tyngre för Sebastian Andersson

Ett betydligt tråkigare besked ger Kjell Svensson angående det knäproblem som stört anfallaren Sebastian Andersson en tid.

– När det gäller Sebastian så är det som ett litet fragment som rör sig runt i knäet. När det hamnar galet så låser sig knäet och han kan i nuläget inte gå för fullt. Vi räknar inte med att han spelar på söndag, avslutar Kjell Svensson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".