Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Borgholm

Ny kokbok av stjärnkock

Publicerat onsdag 10 april 2013 kl 17.43
Karin Fransson: "Vi kan för lite om fågel och fisk".
(1:12 min)

Stjärnkocken på Öland Karin Fransson är aktuell med en ny kokbok och det är recept till fågel, fisk och grönt. Och hon håller med om att det är en lite nyttigare kokbok denna gång. Karin Fransson menar att vi måste kunna laga lite mer spännande maträtter hemma - inte bara äta dem på restaurang.

Karin Fransson är svensk kock och köksmästare och är verksam i Borgholm på Öland. Hon har tidigare gett ut ett flertal kokböcker. Bland annat böcker som handlar om örter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".