KFF spelare avstängd efter sex med minderårig

En Kalmar FF spelare är avstängd från träning och spel efter misstankar om att han skulle haft sexuellt umgänge med 13-årig flicka som nu är gravid.

Kalmar FFs styrelse skriver i ett pressmeddelande att man  tar bestämt avstånd från det inträffade. Med de uppgifter som idag är kända är det inträffade något som skett när spelaren varit kontrakterad av annan klubb än Kalmar FF.
Föreningen gör nu en intern utredning för att klargöra vad som inträffat och vilka åtgärder som eventuellt ska vidtas. KFF vill också få svar på frågan om det inträffade var känt i spelarens tidigare klubb, innan han kontrakterades av Kalmar FF.
Den Kalmar FF spelare som är utpekad är tills vidare avstängd från såväl träning som matchspel.
Enligt tidningen Expressen finns misstankar om att spelaren ska ha förgripit sig på flickan men att ingen anmälan gjorts.

Mötet mellan spelaren och flickan ska ha skett i somras, och hon berättade inte för någon om att hon blivit gravid förrän i december.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".