Kalmar Län

Kvinna stack kniv i låret på man

Polisen har haft en hektisk natt med mycket bråk och fylla kring krogarna. Ett 15-tal ungdomar greps och fick sova ruset av sig i polisceller. Fyra personer satt på söndagsmorgonen frihetsberövade, varav en kvinna. I två fall handlade det om grovt våld och i ett tredje om narkotikabrott.

En 55-åring från Hultsfred-trakten vårdas på sjukhus efter en grov misshandel som inträffade i Berga i Högsby kommun vid 3-tiden natten mot söndag. En 23-åring från Berga greps och är misstänkt för grov misshandel.

En kvinna från Nybro är anhållen efter ett lägenhetsbråk på lördagskvällen, som slutade med att hon högg med en kniv mot hennes man. Kniven skar in ganska djupt i ena låret och manen vårdades ännu på söndagen på sjukhus.

Två män från Kalmar och Nybro greps under natten misstänkta för narkotikabrott. De är misstänkta för langning och för att ha odlat cannabis. Polisens inre befäl Kent Andersson var på söndagsförmiddagen sparsam med detaljer om brottet, men husrannsakan var aktuell i flera fall.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista