1 av 4
Peter Bressler i nya kläder. Foto: Sveriges Radio
2 av 4
Peter Bressler innan stylingen. Foto: Sveriges Radio
3 av 4
Peter Bressler före och efter Johannes styling. Foto: Sveriges Radio
4 av 4
Johannes Österberg. Foto: Niklas Kaldner/Sveriges Radio
kalmar

Peter Bressler stylades om i säsongens färger

Det är modevecka i Kalmar och det tar P4 Kalmars programledare Peter Bressler på största allvar. Därför tog han hjälp av klädförsäljaren Johannes Österberg att skaffa sig en helt ny look, inspirerad av säsongens färgskala med murriga färger.

– Jag utgår alltid från basfärger som svart, marinblått och grått. Man vill med enklast möjliga medel kunna ha en så flexibel och långlivad garderob som möjligt, säger Johannes som till vardags jobbar i klädaffären Kompaniet i Kalmar.

I sin styling har han valt en outfit med färger som passar Peter. Tanken bakom valen var att Peter ska skaffa sig en garderob med just basfärger som går att kombinera på olika sätt.

– Det jag alltid förespråkar är kvalité före uttryck. Ta en extra fundering på om ett plagg är din stil eller inte. Och ta gärna hjälp om du känner dig osäker, säger Johannes.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista