Ishockey

Förlust för Nybro

1:03 min

Nybro hade bara mäktat med två mål på de tre senaste matcherna och fortsatte svagt i kvällens match mot tabell-fyran Kristianstad i hockeyettan. Till slut 5-3 till skåningarna och Nybros förlusttrend står sig.

 Nybro Vikings släppte till alldeles för mycket och var stillastående. Efter första perioden stod det 3-0 till gästande Kristianstad efter slarviga pass och ett nervöst spel som speglade första perioden.

Åldermannen Jonny Ågren reducerad knappt minuten in i andra perioden och sju minuter senare reducerade Chris Nybeck till 2-3 när Nybro spelade i med en man mindre på isen.  Nybro fick fart under skridskorna i två minuter, sedan ökade Kristianstad på till 4-2 och sedan 5-2 innan Nybro målvakt Viktor Alm lämnade målet. Sista målet var en riktig bjudning av Nybromålvakten när Kristianstads Jesper Wärvik bara lägger ner pucken mot Viktor Alm i målet. Viktor går ner på knä och skall fånga pucken med plockhandsken men missar den och den glider in i mål.

1057 personer såg på när Nybro Vikings inkasserade fjärde raka förlusten och är allt jämt fortfarande fast i botten av tabellen. Gästerna Kristianstad vann med 5-3 utan att imponera. Frågan är vad som skall till för att bryta den negativa trenden?

Reporter: Magnus Ekeros/ P4 Sveriges Radio Kalmar