Henrik flankeras av delar av P4 Morgon-redaktionen. Till vänster programledaren Marcus Léonarde och till höger sidekicken Anette Eriksson. Foto: Niklas Kaldner/Sveriges Radio.

Henrik Rydström blir sidekick i P4 Kalmar

Kalmar FF:s pensionerade lagkapten Henrik Rydström gör sin debut som sidekick i P4 Kalmar från och med nästa vecka. Efter att ha varit en återkommande fredagsgäst i vårt morgonprogram så gör nu Henrik premiär som sidekick till våra programledare i P4 Morgon.

Henrik gör sitt första framträdande i P4 Morgon på måndag 13 januari och blir då programledaren Maria Skagerlinds kompis i studion på Norra vägen i Kalmar.

– Jag vet att han är lite morgontrött, men jag räknar med att han är spelklar redan från kl. 6 på måndag morgon, säger Maria Skagerlind som i det här sammanhanget är den rutinerade av de två då hon har sänt radio sedan Henrik var pojklagsspelare.

Henrik Rydström hörs i P4 Morgon mellan kl. 6 och 10 varje måndag och tisdag under hela januari månad. På tisdagar är det Marcus Léonarde som får sällskap av Henrik från tidig morgon.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".