Förlust för Craftstaden efter utvisning i sista minuten

Craftstaden hade ledningen borta mot Lönsboda i herrarnas innebandyetta in i den sista minuten då Simon Zetterling drog på sig en utvisning och Lönsboda kvitterar direkt efter. Lönsboda satte sedan segermålet i sudden death och vann med 4-3. 

Det blev en dramatisk slutminut för Craftstaden borta mot Lönsboda vilket ledde till en snöplig förlust för Oskarshamnslaget. Gästerna hade en ledning med 3-2 in i den sista minuten men efter 19.05 i den sista perioden drog Simon Zetterling på sig en utvsining efter en otillåten trängning. Och Lönsboda var inte långsamma att dra nytta av detta, klockan stod på 19.08 när hemmalaget kvitterade till 3-3.

Craftstaden lyckades inte sätta ett mål till på den lilla tiden som var kvar utan matchen gick till sudden death. Och där satte Lönsboda 4-3 målet efter 04.25 och fastställde där med slutresultatet. Trots förlusten ligger Craftstaden kvar på en fjärdeplacering. 

Även länslagen Slätafly och Westervik spelade varsin match i innebandyettan under lördagen. Slätafly vände ett 4-2 underläge borta mot Lagan till vinst med 4-5 efter avgörande mål i sudden death. Det gick inte lika bra för Westervik som förlorade hemma mot IBK Vöikers med 3-8. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista