David Elm. Foto: Malin Flodén/Sveriges Radio

David Elm är P4 Morgons nya röst på insidan

5:41 min

De senaste åren har vi haft en handfull olika Kalmar FF-spelare som gästat vårt morgonprogram varje fredagsmorgon. När Henrik Rydström slutade spela fotboll värvades David Elm omgående till P4 Morgon och vid dagens premiärbesök blev det snack om gubbighet och hårfärgens betydelse i England.

Vana P4 Kalmar-lyssnare vet att vi under ett antal år haft regelbundna besök från ett gäng Kalmar FF-spelare som delat med sig av både sin fotbollsvardag och sitt vanliga liv.

– Det är ett stort och ärofyllt uppdrag helt klart, det var lite nervöst här på morgonen, sade David Elm till programledaren Marcus Léonarde under premiärbesöket.

Petter Wastå, Stefan Larsson, Tobias Carlsson och Rydström har löst av varandra i fredagsstolen och det har inte handlat särskilt mycket om fotboll utan tyngdpunkten har legat på andra saker. Sedan har vi givetvis inte kunnat komma runt att vi har haft en spelare på insidan av Kalmar FF:s omklädningsrum vilket givit oss bra koll på vad som händer där inne.

Lyssna på David varje fredag vid kl. 07:45!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista