Foto: Janeric Henriksson/TT

Hemmaseger för Slätafly

Slätafly vann hemma i Torsås mot Munka-Ljungby under lördagen med 9-6. Detta var lagets åttonde vinst för säsongen och de ligger på en stabil mittenplacering i herrarnas div 1 innebandy.

Men det var gästerna som satte matchens första mål bara några sekunder in i matchen. Munka-Ljungby hann även sätta 2-0 i den femte minuten innan hemmalaget vaknade. Reduceringen sattes av Ola Karlsson efter tolv spelade minuter. Hemmalget han både kvittera och ta ledningen med 3-2 innan första perioden tog slut och målgörare var Ola Karlsson för matchens andra gång och Samuel Slättman.

I den andra perioden fortsatte matchen i högt tempo och Slätafly fortsatte sätta bollar i nät, 4-2 kom i den femte minuten av Johan Ramvall. Sen är det Munka-Ljungby som tar över och innan periodpaus har de hunnit kvittera till 4-4.

Den sista perioden började likadant, Slätafly satte ledningsmålet i den första minuten genom Ola Karlsson som därmed satte sitt tredje mål för dagen. Munka-Ljungby kvitterar igen till 5-5 och Slätafly tar en time out. Efter detta lättar det för hemmalget som gör tre mål i rad (Johan Ramvall och Markus Anderberg)och tar ledningen med 8-5. Gästerna lyckas sätta ett till men inte hjälper det då Jens Milesson sätter hemmalgets nionde mål och fastställer slut resultatet 9-6.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista