Sebastian Andersson från start mot ÖSK. Foto: Patric Söderström/Scanpix

Örebro nästa för Kalmar FF

Kalmar FF är efter sex matcher ännu obesegrade under försäsongen och söndag eftermiddag väntar allsvenska kollegan Örebro på bortaplan. Sisra träningen genomfördes under lördagen och startelvan är uttagen.

– Jag tycket att jag börjar få ett bra grepp över spelartruppen nu och vet ungefär vart jag har spelarna.  Örebro har ju precis som vi gått bra på försäsongen och gjort bra resultat så det ska bli kul att få testa av och se hur långt fram vi ligger. ÖSK är en bra motståndare och även om inte de andra lagen vi mött varit dåliga på något vis så har ju ÖSK svarat för en stark försäsong så här långt så det ska bli kul att få testa av vår styrka mot dom säger tränare Hasse Eklund på KFF:s hemsida.

Startelvan: Ole Söderberg, Emin Nouri - Nenad Djordjevic - Markus Thorbjörnsson - Mats Solheim, Måns Söderqvist - Tor Öyvind Hovda - Melker Hallberg - Ismael, David Elm - Sebastian Andersson

Avbytare Tobias Eriksson ,Jonathan Ring ,Daniel Mendes, Archford Gutu, Filip Sachpekidis, Papa Diouf, Romario, Sebastian Ramhorn och Lars Cramer

Klart är även att Johan Ramhorn, Björnar Holmvik, Stefan Larsson, Marcus Nilsson samt Ludvig Öhman stannar hemma. 

Matchen börjar klockan söndag 16.00.

Källa: Kalmar FF:s hemsida

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista