Man knivskuren i Kalmar - fyra personer anhållna

0:50 min

Den man som knivhöggs i söndags i Kalmar vårdas fortfarande på intensivvårdsavdeningen på Länssjukhuset. Hans skador är allvarliga. Nu sitter sammanlagt fyra personer anhållna misstänkta för att vara inblandade bråket som förelåg knivskärningen.

Det var tack var att många ringde och tipsade polisen om skrik och slagsmål som de kunde ingripa snabbt.

– Polisen tar sig till den här adressen och lyckas komma in där och hittar då en man i 30-årsåldern svårt knivskadad. Det finns två personer på platsen som grips, säger Ulf Karlsson på Kalmarpolisen.

Det var först två personer som greps för knivskräningen. Men de som tipsat pratade om fler inblandade i bråket, och bara efter kvart kunde ytterligare två gripas.

– Det anträffades lite senare i den här lägenheten ytterligare två personer. Eftersom vittnen inledningsvis pratat om fyra personer greps de här personerna också. Så det sitter fyra stycken anhållna. Nu gäller det att reda ut vad som hänt, säger Ulf Karlsson.

För att kunna göra det vill nu därför polisen prata med grannar till platsen där bråket skedde. Men givetvis också med alla andra som ett eller vet något om bråket. Tipsen lämnas till telefonnummer 114 14.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista