Blogg: Tre inspirerande boktips om vintage och loppis

"Vill du lära dig mer om vintage och få inspiration till att inreda ditt hem, göra fester eller göra om dina loppisfyndade prylar? Här kommer tre grymma boktips om loppis och vintage!" 

Läs Vintage-Maddes blogginlägg via sverigesradio.se/kalmar

Vintage-Maddes blogginlägg 1/9 2014

Tre inspirerande boktips om vintage och loppis

Vill du lära dig mer om vintage och få inspiration till att inreda ditt hem, göra fester eller göra om dina loppisfyndade prylar? Här kommer tre grymma boktips om loppis och vintage!

Inred med Vintage av Elsa Billgren är en pinfärsk bok som har nyligen kommit ut. Elsa visar med inspirerande och tydliga tips hur du skapar ett personligare hem och vackra stilleben. Glöm bort det ljusa, vita och opersonliga - hösten är på väg med stora steg och vi kommer att spendera ännu mer inomhus. Så tänd en brasa, sätt på en kopp te och läs denna boken som inspirerar dig till att inreda ditt hem så det känns som att någon faktiskt bor där.

Den andra boken heter Vintageparty av Emma Sundh, Louise Lemming och Linda Hansson.

Den perfekta boken för dig som vill anordna fester i vintage-stil! Boken är kategoriserad i olika teman och de tar upp allt från skördefesten till nyårsfesten, från sailorfesten till picknicken. En bok som är fullproppad med inspiration, recept, pyssel och tips för de flärdfulla festerna!

Sedan finns det en färgglad bok som heter Loppisfynd - Idéer och inspiration av Karin Lindroos. En nätt liten bok som visar vad du kan göra med dina loppisfynd som bara ligger där och väntar att få bli använda. Riktigt handfasta tips och är boken är samtidigt en riktig energikick för dig och dina prylar!