Gravid kvinna misshandlad i Kalmar

I Nybro blev en man nedslagen utanför Statt vid 2-tiden natten mot lördag och fick föras till sjukhus. Den som slog undkom. I Kalmar fördes en gravid kvinna i 20-årsåldern till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av sin partner. Mannen anhölls senare.

Gårdagskvällen och natten innehöll dessvärre en hel del bråk och skadegörelse.

Här är ett axplock:

Kl 22.20: I Emmaboda rök två Lindås-kvinnor ihop, med en hel del blåtitor som följd. Den ena som är drygt 60, greps och sitter anhållen misstänkt för misshandel. Hon är känd av polisen sedan tidigare.

Kl 23.20: Polisen kallas till lägenhet i Oxhagsområdet, Kalmar. Kvinna i 20-årsåldern förs till sjukhus och mannen grips.

Kl 00.37: På Stora torget i Oskarshamn blir en man nedslagen. Den som slagit flyr från platsen och har inte gripits.

Kl 00.41  En man blir våldsam på Storgatan i Hultsfred. Han sparkar sönder en fönsterruta på ett hus och förstör två brevlådor. Med hjälp av vittnen kan polisen gripa honom en kort stund efteråt.

Kl 2.00: En man misshandlas så svårt att man kallar på ambulans. Den som slagit flyr och har inte kunnat gripas. Oklart om vittnen sett något.

I Kalmar greps sex personer, som ansågs alltför berusade och två i Hulsfred. 

Fler händelser från nyhetsdygnet:

Utanför Saxnäs norr om Färjestaden fick räddningsbåtar under lördagen rädda en nödställd surfare. Han fick problem med utrustningen och valde att ta sig upp på en liten ö. Därifrån undsattes han av personal från sjöräddningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".