Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Annica håller paneringsskola i köket

Publicerat onsdag 5 november 2014 kl 10.30
1 av 3
Panerad torsk, lax, aubergin och kyckling. Foto: Niklas Skagerlind/Sveriges Radio
2 av 3
Annica Triberg och Maria Skagerlind. Foto: Niklas Skagerlind/Sveriges Radio
3 av 3
Ingredienser till panering. Foto: Maria Skagerlind/Sveriges Radio

I dagens matlagning i P4 visade Annica Triberg hur man panerar med lite mer fantasi och visar också reporter Maria Skagerlind skillnaden mellan enkelpanering och dubbelpanering. 

På vår receptsajt hittar du fler nyttigheter från Annica Triberg

Varje onsdag får du världens finaste tips på recept och andra nyttigheter i köket från vår matdrottning Annica Triberg som försöker lära upp P4 Kalmars Maria Skagerlind i köket.

Dagens recept hittar du längst ner i denna artikel!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".