Foto/montage: Nick Näslund/Sveriges Radio

Följ P4 Kalmar i sociala medier

Har du koll på att vi finns för dig även i sociala medier? P4 Kalmar har under en längre tid arbetat aktivt för att ge dig innehåll på Facebook, Twitter och Instagram. Men vi finns också på fler ställen. Du hittar oss i sociala medier genom att söka på P4 Kalmar. 

Arbetet med sociala medier är numera en självklar del av dagen för oss som arbetar i radiohuset i Kalmar. Något som också gäller för många av våra lyssnare som är mycket aktiva och engagerade i det vi lägger ut. 

Under året har vi startat nya konton på Instagram, Google plus och Spotify. Den senaste tiden har allt fler av er hittat oss på Instagram och nu hoppas vi att fler är sugna på att prenumerera på vår programpunkt Min spellista via Spotify.

Här hittar du P4 Kalmar:

Lästips

Du som vill ha tips på hur man blir framgångsrik i sociala medier kan läsa Sveriges Radios pdf-bok "Sociala medier - En handbok för journalister". Men räds icke titeln! Du har stor nytta av den även om du inte arbetar med journalistisk verksamhet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".