Misshandlad och rånad utanför Coop

En person blev i samband med ett rån misshandlad utanför Coop på Kvarnholmen i Kalmar under torsdagskvällen. Den misshandlade låg på marken och blödde, enligt polisen.

Larmet kom in från butiken till polisen som ett slagsmål. Det visade sig sedan att den skadade personen blivit av med en okänd summa kontanter.

– Personen låg på marken och blödde, och gärningsmannen hade försvunnit från platsen i en bil, säger Roine Johansson, vakthavande befäl i Kalmar.

Brottsoffret behövde enligt polisen inte föras till sjukhus i ambulans. Personen har hörts av polis, men vad det har gett kan inte Roine Johansson redogöra för.

Polisen sökte under kvällen efter bilen och den misstänkta gärningsmannen eller gärningsmännen, men vid 20.30-tiden hade ingen gripits i ärendet. Enligt polisen kan de inblandade känna varandra sedan tidigare.

– Jag kan varken bekräfta eller dementera, men det kan vara så. Det ser ut att finnas någon koppling dem emellan, säger Johansson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".