Stjärnjubel
Stjärnan vann igen mot Bore. Foto: Janne Rindstig SR

Stjärnan och Målilla vinnare

Sebastian Karlsson Stjarnan
1:15 min

Bore inledde bäst i båda halvlekarna men Stjärnan avslutade bäst och vann även andra kommunderbyt i bandyettan. Samtidgt vann Målilla mot Tjust.

Trettondagen bjöd på repriser av annandagens bandyderbyn i länet. Den här gången var det Stjärnans tur att möta Bore hemma på Arena Oskarshamn. Det blev målrikt och svängigt.

Andreas Johansson gjorde matchens  första mål för Bore i reprisen på annandagsderbyt mot Stjärnan i bandyettan. Bores ledning stod sig till 38 minuten. Sedan hann Stjärnan göra tre raka mål innan paus.

Bore började även andra halvlek bäst och både reducerade och kvtterade men sedan tog Stjärnan över igen och gjorde fyra mål på rad och vann med 7-3.

Tjust mötte Målilla hemma på Tjustvallen.

Det var Målilla som började bäst genom två mål av lagkapten Victor Svensson första kvarten. Tjust vände på matchen genom tre mål irad och ledde med 3-2 i starrten av andra halvlek. Då svängde det över till Målillas fördel igen med två mål på lika många minuter till 3-4. Det blev inte fler mål trots flera hörnor för båda lagen.

Stjärnan - Bore 7-3 (3-1)

Målskyttar Stjärnan: Valery Savichev 2, Artem nikulin 2,Sebastian Karlsson, Igor Golovin, Tobias Bäckman.

Målskyttar Bore: Sebastian Nilsson 2, Andreas Johansson

Tjust - Målilla 3-4 ( 1-2)


Målskyttar Tjust: Maxim Pyanov, Hampus Ivarsson, David Walfredson


Målskyttar Målilla: Victor Svensson 2, Björn Rothén, Nikolai Semjashkin

  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".