Fredrik Söderström. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio.
Fredrik Söderström. Foto: Nick Näslund/Sveriges Radio.

Fredrik Söderström reagerar på kravet om hans avgång

"Det här är idrottens villkor, vi måste leverera"
4:06 min

Efter att IK Oskarshamn presterat dåligt i ishockeyallsvenskan en längre period, kräver nu supporterklubben att tränaren Fredrik Söderström avgår. Själv säger han att det är tråkigt och att han tar till sig kritiken.

Det är en eftertänksam Fredrik Söderström som P4 Kalmar pratar med på måndagsförmiddagen. Det, på grund av kravet på hans avgång efter att det gått dåligt för IK Oskarshamn en tid.

Och förutom att Fredrik Söderström såklart tycker det är tråkigt, på det personliga planet, så säger han också att den här typen av kritik är en del av sporten, men att han hoppas kunna vända den dåliga trenden i de resterande matcherna av säsongen.

Från klubbens sida förs nu individuella samtal med samtliga spelare och ledare, berättar han, som förhoppningsvis ska få alla att tagga till och göra sitt yttersta på och vid sidan om isen.

Hör hur IK Oskarshamn ska vända den dåliga trenden genom att lyssna på ljudet i artikeln!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".