Flera olyckor på E22:an vid Mönsterås

Trafik- och service om olyckan som stoppade trafiken i båda riktningar
0:36 min

Det var mycket problem i trafiken på E22:an i och vid Mönsterås på tisdagskvällen. Först blev det totalstopp i nästan en timme efter att en bil och en lastbil krockat, och senare åkte en kranbil av vägen.

Den första olyckan, där en personbil och en lastbil krockade, inträffade klockan 17.32 vid korsningen med Drakenäsvägen.

Senare, strax efter klockan tio på kvällen, åkte en kranbil ner i diket efter att det blivit för trångt när en lastbil körde om den. Det hände några hundra meter söder om Ålem.

Och den sistnämnda olyckan kan ställa till det lite i trafiken även på onsdagen eftersom det kommer behövas två kranbilar till att få upp den som nu står vid sidan av vägen.

En person, föraren som körde personbilen som krockade, fördes akut till sjukhus efter olyckan. I övrigt ska alla inblandade ha klarat sig utan allvarliga skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".