Spotify i mobilen/telefonen.
Foto. Fanni Olin Dahl/TT

Emma gav dig tre av världens bästa låtar

Varje måndag bjuder vi in en gäst till P4 Kalmar som bjuder dig på tre av sina absoluta favoritlåtar. I dag var det dramapedagogen, musikern och låtskrivaren Emma Lindeborg som delade med sig.

Emma Lindeborg är uppvuxen i Färjestaden på Öland men bor numera i Kalmar.

Hon satsar på musiken och ger ut nya låtar på Spotify med hjälp av ett distributionsbolag. Förebilder är kvinnliga musiker som Heather Nova, Tori Amos och Tracy Chapman.

På torsdagen sjöng hon live i P4 Kalmar, och hon har också varit med och tävlat i musiktävlingen Svensktoppen Nästa för några år sedan.

Alla låtar som spelas i programpunkten "Min spellista" hittar du via P4 Kalmars Spotify-lista. Där får också gästen lägga till två låtar som hamnade precis utanför topp tre bland deras favoriter.

Spellistan byggs kontinuerligt på med alla gästers låtar. Det betyder att du hittar de senast tillagda i toppen på listan och varje gäst har alltså valt fem låtar var.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".