David, Rasmus och Viktor Elm framför Broakullaflagga.
1 av 2
David, Rasmus och Viktor Elm framför Broakullaflagga. Foto: TT
Viktor Elm.
2 av 2
Viktor Elm. Foto: TT

Viktor Elm kan vara på väg tillbaka till Kalmar FF

Det ser ut som om även den tredje brodern Elm kan vara på väg till Kalmar FF. Sportchef Thomas Andersson Borstam har varit i Alkmaar och pratat med Viktor Elm, som i sin tur bekräftar att man diskuterat framtiden. 

Uppgifterna om att Viktor Elm kan vara på väg tillbaka till Kalmar FF kommer från Barometern, som skriver att klubbens sportchef, Thomas Andersson Borstam, har varit över i Alkmaar och diskuterat framtiden med honom.

Detta bekräftas också av Viktor Elm själv - men det är inget som kommer att ske inom den närmaste tiden. Elms kontrakt med den holländska klubben går nämligen ut först sommaren 2016, och de lär inte släppa honom gratis.

Pengar är inte något som Kalmar FF har gott om just nu. 2014 gick man back 8,3 miljoner, och tittar man ännu längre tillbaka så har klubben ett minus på totalt 22,9 miljoner sedan 2010.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".