Sparkades i huvudet när han låg ner

En 40-årig man misshandlades svårt med sparkar och slag av ett gäng personer i centrala Oskarshamn natten till söndagen. Mannen fick föras till Västerviks sjukhus med misstänkt skall- och ansiktsfrakturer. En 36-årig man greps misstänkt för grov misshandel.

Larmet kom till 112 strax före klockan tre på natten om att en person blivit misshandlad på Björngatan i Oskarshamn. När polis och ambulans kom dit hittades en 40-årig man, vid medvetande, men han hade fått motta många sparkar och slag mot huvudet bland annat.

Mannen kunde själv berätta att han blivit nedslagen och sparkad av ett gäng personer när han var på väg hem. Det blev bråk och den 40-årige mannen fick motta flera slag mot sitt ansikte och ramlar till marken, då fortsätter sparkarna mot huvudet.

Fler personer fanns kvar på platsen och mannen kunde själv peka en person som en av de som misshandlat honom. Den mannen en 36-åring greps på platsen.

Den misshandlade mannen fördes med ambulans till Västerviks sjukhus. Han har eventuellt skall/ansiktsfraktur och svullnader, sår och smärta i ansiktet/huvudet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".