Johan Wittberg besviken efter 8-10 förlusten hemma mot Örebro / Foto: Faton Pasho SR
1 av 2
Johan Wittberg besviken efter 8-10 förlusten hemma mot Örebro / Foto: Faton Pasho SR
Besviket Kalmarsund efter en dramatisk match. Foto: Faton Pasho / SR
2 av 2
Besviket Kalmarsund efter en dramatisk match. Foto: Faton Pasho / SR

Segersviten bruten för Kalmarsund

1:15 min

Det blev en svängig innebandymatch mellan Kalmarsund och Örebro. Slutresultatet skrevs till 8-10 inför ett halvfullt sportcenter i Kalmar. Lagkaptenen Johan Wittberg svarade för fyra mål i förlustmatchen. 

Kalmarsund hade inför matchen mot Örebro två raka vinster i bagaget men det blev ingen tredje vinst under lördagen. Hemmalaget förlorade med 8-10 efter en dramatisk match i Kalmar sportcenter. Det började knackigt redan i inledningen av matchen och bortalaget Örebro gick ifrån till 0-2, dock hann hemmalaget Kalmarsund kvittera till 2-2 innan perioden var slut. 

I den andra perioden gasade bortalaget Örebro på och kunde gå ifrån till en 3-7 ledning inför den tredje perioden. Örebro gjorde tre mål på mindre än en minut i slutet av andra perioden. Lagkaptenen Johan Wittberg var missnöjd med den andra perioden. 

Vi ger bort segern i andra perioden i dem sista minuterna. Det var en ganska konstig match men jag tycker vi gav det chansen men vi hade tyvärr inte rätta flytet idag. 

I tredje perioden vaknade Kalmarsund till. Man jobbade in mål efter mål men närmare än 6-7 och 8-9 kom man inte. Bortalaget Örebro knep en viktig trepoängare och skapade en lucka till Kalmarsund i tabellen. Jacob Lingmert hade inga ord varför man blandade och gav så mycket i matchen. 

Det vet jag faktiskt inte. Just nu är jag bara besviken.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista